Skip to main content

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί για παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων προχώρησε η Διεύθυνση Αφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 18 ετών, καθώς ο μεν πρώτος κατείχε 197 πακέτα τσιγάρα και 9 συσκευασίες καπνού, ο δε δεύτερος 213 πακέτα τσιγάρα και 23 συσκευασίες καπνού, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Μάλιστα, από τον 20χρονο κατασχέθηκε και το χρηματιτκό ποσό των 96 ευρώ.

Παράλληλα, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 39, 22 και 21 ετών, οι οποίοι κατείχαν 47 πακέτα τσιγάρα και 13 καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 562 ευρώ. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Χαλκηδόνας.

Σημειώνεται ότι εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.