Skip to main content

Συνελήφθησαν δύο νεαροί τσαντάκηδες στη Θεσσαλονίκη

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα (ένας 19χρονος και ένας 20χρονος) και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς δύο άτομα που ενέχονται σε περιπτώσεις αρπαγών τσαντών και ληστείας.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της ληστείας και παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα χθες, στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο 19χρονος αφαίρεσε την τσάντα γυναίκας, ενώ ο 20χρονος κατά τη διάρκεια της παράνομης πράξης, επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο.

Επιπλέον, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, από την 1η Ιανουαρίου έως τις 9 Ιανουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν σε δύο αρπαγές τσαντών και μία περίπτωση ληστείας με τη χρήση σωματικής βίας, σε βάρος γυναικών, ενώ ο 19χρονος προέβη σε μία ακόμη αρπαγή τσάντας μαζί με 19χρονη αλλοδαπή συνεργό του, σε βάρος της οποίας, επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.

Επιπρόσθετα προέκυψε ότι, σε βάρος των δύο ανδρών έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι διαμονής τους οποίους δεν τηρούν, καθώς και ότι η 19χρονη στερείται παντελώς, ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος της εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου στη Χώρα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η 19χρονη θα οδηγηθεί σε Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης.