Skip to main content

Συνελήφθησαν δύο διωκόμενοι το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Σε συλλήψεις δύο ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, κατά το τελευταίο 24ωρο.

Στη σύλληψη δύο ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, κατά το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα

- Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας χθες το πρωί αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για διάπραξη κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ’ επανάληψη, που τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κακουργηματικής μορφής, καθώς και 2 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινές φυλάκισης για πλαστογραφία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

- Χθες το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν 24χρονο Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πολυγύρου με το οποίο διέτασσε τη σύλληψη του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.