Skip to main content

Δύο συλλήψεις στη Χαλκιδική για διακίνηση ναρκωτικών

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 51 γραμμαρίων.

Στη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 30 και 26 ετών, για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, χθες  το απόγευμα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, εντοπίστηκαν οι δύο άντρες και κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 51 γραμμαρίων, την οποία σκόπευαν να διακινήσουν σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Επιπλέον διαπιστώθηκε να κατέχουν 4 συσκευασίες με ποσότητες κρυσταλλικής αμφεταμίνης βάρους 3,5 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 4,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, δύο φωτοβολίδες, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.