Παρασκευή 20 Απριλίου 2018
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο Κιλκίς περισσότερα από 6.000 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων.

Στη σύλληψη δύο αντρών σε περιοχή του Κιλκίς για κατοχή σημαντικής ποσότητας λαθραίων πακέτων τσιγάρων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 41 και 45 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Τελωνιακού Κώδικα και για απείθεια.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, εντοπίσθηκαν οι δράστες να κινούνται με 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε περιοχή του Κιλκίς. Για να αποφύγουν τον έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Μετά από συντονισμένη κινητοποίηση των αστυνομικών, αρχικά ακινητοποιήθηκε το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος και στη συνέχεια σε έλεγχο που διενεργήθηκε σ’ αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε διάφορα σημεία του οχήματος 6.060 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Στη συνέχεια σε κοντινό σημείο εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε και το άλλο όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, ο οποίος έχοντας τον ρόλο του προπομπού επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο για την αποφυγή τυχόν αστυνομικών ελέγχων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ οι παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων θα αποσταλούν στις αρμόδιες Αρχές, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ