Skip to main content

Συνελήφθησαν 16 για ναρκωτικά, διωκτικά έγγραφα και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Στη σύλληψη 16 ατόμων για ναρκωτικά, διωκτικά έγγραφα και λαθραία πακέτα τσιγάρα προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

• 8 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

• 5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:
- Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 22χρονου Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 3ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών από κοινού στα πλαίσια εγκληματικής οργάνωσης υπό τη μορφή της εισαγωγής, μεταφοράς, νόθευσης, αποθήκευσης, κατοχής, παραλαβής και πώλησης ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.
- Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, 34χρονου Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 3ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

• Τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.
Συνελήφθησαν, χθες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Νεάπολης, δύο αλλοδαποί και μία Ελληνίδα, ηλικίας 21, 30 και 56 ετών αντίστοιχα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 360 πακέτα τσιγάρα και 26 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.