Skip to main content

Συνελήφθη συνεργός του Μαζιώτη – Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στον Βόλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στον Βόλο, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη.

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στον Βόλο, ένας εκ των οποίων είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη.

Πρόκειται για τον τέταρτο της συμμορίας ληστών του Διστόμου Γιώργο Πετρακάκο, ενώ συνελήφθησαν επίσης η σύντροφός του και ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν έχει απασχολήσει τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία εξαρθρώθηκε πριν από λίγο καιρό στην Αγχίαλο, όπου συνελήφθησαν δύο μέλη της, ενώ αυτοκτόνησε ο Σπύρος Γραβίλας.

Σημειώνεται ότι ο Γ. Πετρακάκος αναζητείτο στην ευρύτερη περιοχή μετά την προηγούμενη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αγχίαλο, ενώ κατηγορείται και για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες, μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.

Ο Γ. Πετρακάκος και οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, όπου αυτήν την ώρα γίνεται έρευνα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, και δεύτερη επιχειρήση της Αντιτρομοκρατικής είναι σε εξέλιξη σε περιοχή του Βόλου, στη Ν. Ιωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε γιάφκα στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη έχουν επίσης βρεθεί όπλα. Το πρωί στο διαμέρισμα της οδού Περραιβού βρέθηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες από φυσίγγια.