Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ

Στη σύλληψη του 35χρονου Ρομά προχώρησαν οι αρχές σήμερα το απόγευμα σε περιοχή του Πειραιά - Ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Αμαρουσίου.

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά ένας 35χρονος Ρομά, ο όποιος φέρεται να είναι ο αρχηγός μίας εκ των δύο μεγάλων συμμοριών που είχαν πραγματοποιήσει μια σειρά από ληστείες και διαρρήξεις σε όλη τη χώρα προκαλώντας μεγάλες ζημιές τον Νοέμβριο

Ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Αμαρουσίου. 

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η μαφία είχε πραγματοποιήσει πάνω από 2000 επιθέσεις σε όλη τη χώρα από τις οποίες έχουν εξιχνιαστεί μόλις οι 300 ενώ η λεία της στα δύο χρόνια δράσης ξεπερνά τα 30.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, τα μέλη είχαν την υποστήριξη ενός δικτύου ιατρικής και νομικής υποστήριξης όταν κάποια από αυτά είχε πρόβλημα αλλά είχαν πάντα και ένα εντυπωσιακό επιχειρησιακό πλάνο.

Στην υπόθεση της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης εμπλέκεται και γνωστός κοσμικός, που σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, κατείχε τον ρόλο του κλεπταποδόχου. 

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, τα μέλη των συμμοριών ακολουθούσαν ένα πολυτελές lifestyle, με βίλες και πανάκριβα αυτοκίνητα. 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ