Σάββατο 26 Μαΐου 2018
x

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑ

Ο 35χρονος που συνελήφθη χθες είχε διαπράξει συνολικά 13 ληστείες σε ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία στην Τούμπα και την Πυλαία.

Συνολικά 13 ληστείες σε ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία στην Τούμπα και την Πυλαία είχε διαπράξει ο 35χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες όταν με την απειλή όπλου αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από ταμείο καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας(δείτε εδώ).

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψη του μάλιστα προέβαλλε σθεναρή αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την έρευνα ο συλληφθείς εμπλέκεται σε συνολικά 13 ληστείες σε καταστήματα στην Τούμπα και την Πυλαία ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 18χρονος συνεργός του.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα και προανάκριση, ο συλληφθείς, από τον Νοέμβριο του 2016, είχε διαπράξει δώδεκα ακόμη ληστείες (τελεσμένες και απόπειρες κατά περίπτωση), σε τρεις μάλιστα, περιπτώσεις με την συμμετοχή 18χρονου συνεργού ο οποίος αναζητείται.

Ο 35χρονος, δρώντας με την απειλή όπλου, κατάφερε στο διάστημα της παράνομης δράσης να αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.830 ευρώ περίπου, από καταστήματα (ζαχαροπλαστεία – αρτοποιεία) στην περιοχή της Τούμπας και της Πυλαίας.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσμένες και σε απόπειρα, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ