Skip to main content

Συνελήφθη με κοκαΐνη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων

Για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων, μετά απο αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Τρικάλων βρίσκεται απο χθες αργά τη νύχτα ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων, Στ. Αθάνατος, ο οποίος, σε σχετική έρευνα πριν εισέλθει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητα 0,7 γραμμ. κοκαΐνης.

Ο διευθυντής των φυλακών κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας, τουλάχιστον, το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ έστησαν το μπλόκο στον διευθυντή των φυλακών και σε ενα ακόμη φίλο του καθώς η κοκαΐνη βρέθηκε στην πολυτελή Mercedes του σωφρονιστικού. 

Λίγο αργότερα, μάλιστα, συνελήφθη και ο ντήλερ στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης, περίπου 90 γραμμαρίων, πιστόλι και 73 φυσίγγια.  
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα χθες το βράδυ ο 40χρονος διευθυντής των φυλακών Τρικάλων μαζί με τον 36χρονο φίλο του, προμηθεύτηκαν από τον 45χρονο ντήλερ ποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια, ο διευθυντής μετέβη με το πολυτελές αυτοκίνητο του μάρκας Mercedes στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, ωστόσο πριν εισέλθει στις φυλακές  ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί από έρευνες στην οικία του κατάσχεσαν συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου φίλου του διευθυντή όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.  Στο σπίτι του 45χρονου ντίλερ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

- αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (88,4) γραμμαρίων, 
- ζυγαριά ακριβείας, 
- πιστόλι και (73) φυσίγγια, 
- τρία κινητά τηλέφωνα και 
- το χρηματικό ποσό των (465) ευρώ.