Skip to main content

Συνελήφθη κόρη πρώην προέδρου της Βουλής για θανατηφόρο τροχαίο

Η κόρη του πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε την Tροχαία και το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 43χρονου Βούλγαρου.

Χειροπέδες σε κόρη πασίγνωστου πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας έβαλαν οι αστυνομικοί, καθώς ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο χθες το βράδυ στο Κολωνάκι.

Η κόρη του πρώην υπουργού αλλά και πρώην προέδρου της Βουλής, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της στην οδό Σκουφά, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της χωρίς να κοιτάξει αν ερχόταν κάποιος, με αποτέλεσμα ο οδηγός μιας μηχανής που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω της να μην προλάβει να αντιδράσει, να χτυπήσει στην πόρτα και να σκοτωθεί ακαριαία.

Η ίδια ενημέρωσε αμέσως την τροχαία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά για τον 43χρονο Βούλγαρο, οδηγό του δικύκλου, που άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι άνδρες της τροχαίας πέρασαν χειροπέδες στην κόρη του γνωστού πολιτικού και την οδήγησαν στα κεντρικά της Τροχαίας όπου και πέρασε όλη τη νύχτα. Σήμερα η γυναίκα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος την άφησε ελεύθερη, ενώ διετάχθη προανακριτική διαδικασία.