Skip to main content

Συνελήφθη η 37χρονη που κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών της

Συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς η 37χρονη οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον 44χρονο σύντροφό της υπέβαλε τα ανήλικα παιδιά της σε βασανιστήρια.

Συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, η 37χρονη από την Πέλλα η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον 44χρονο σύντροφό της υπέβαλε τα ανήλικα παιδιά της σε βασανιστήρια και σε σεξουαλική κακοποίηση.

Η 37χρονη, που αναζητείτο και συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας «Περί ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος» και   «Αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη».

Ο 44χρονος κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.
Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και επιρρίπτει τις ευθύνες στη μητέρα των παιδιών. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η σύντροφός του ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί είχαν χωρίσει (δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ και εδώ).