Skip to main content

Καταδίωξη για σύλληψη λαθροδιακινητή τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Ο 39χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα της αστυνομίας και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Μετέφερε συνολικά επτά παράτυπους μετανάστες.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ένας 39χρονος, ελληνικής καταγωγής, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, για μεταφορά - προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, πλήρωμα περιπολικού του Α.Τ. Ζαγκλιβερίου πραγματοποίησε σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 39χρονου ακινητοποιήθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (κόμβος Ευκαρπίας), όπου προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις επτά Κινέζους, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και τους οποίους μετέφερε ο συλληφθείς και είχε αποβιβάσει κατά την καταδίωξη.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.