Skip to main content

Συνελήφθη την Τρίτη επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός στον Βόλο

Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μετά από την έκδοση εντάλματος και η σύλληψη έγινε σε παραλιακή καφετέρια της Αγριάς στις 9 το βράδυ.

Ενας επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στον Βόλο, στην περιοχή της Αγριάς, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Ο συλληφθείς καταζητείτο τα τελευταία 2,5 χρόνια, για τη συμμετοχή του στην επίθεση, στις 22 Μαρτίου 2013, κατά της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Τρικάλων, που είχε ως αποτέλεσμα να αποδράσουν 12 Αλβανοί κρατούμενοι και να τραυματιστούν σοβαρά δύο εξωτερικοί φρουροί, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος Αλβανός βρισκόταν στην περιοχή. Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μετά από την έκδοση εντάλματος και η σύλληψη έγινε σε παραλιακή καφετέρια της Αγριάς στις 9 το βράδυ.

Ο κακοποιός θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Τρικάλων προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία κρατούμενων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού.