Skip to main content

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για Μεταφορά-Προώθηση υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικώ της χώρας αλλά και για Απείθεια.

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Λαγκαδά έπεσε σήμερα το πρωί έπειτα από σύντομη καταδίωξη, αλλοδαπός που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.

Πρόκειται για 27χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Μεταφοράς-Προώθησης υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικό της χώρας και της Απείθειας.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Λαγκαδά, εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, με το οποίο μετέφερε πέντε αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι, σε σήμα στάσης που έγινε προκειμένου να πραγματοποιηθεί αστυνομικός έλεγχος, ο οδηγός συνέχισε κι έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε, με τον 27χρονο να συλλαμβάνεται.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ κατέβαλαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ έκαστος.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς των αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.