Skip to main content

Συνελήφθη 14χρονος μαθητής που πήγε να μπει στη Βουλή με μαχαίρι

Στη διαδικασία ελέγχου εισόδου στη Βουλή, όταν περνούσε ένας 14χρονος μαθητής, ένας αστυνομικός συνειδητοποίησε ότι το παιδί οπλοφορεί.

Μαθητής γυμνασίου από την Αργυρούπολη, συνελήφθη, καθώς προσπάθησε να μπει στο κτήριο της Βουλής με μαχαίρι, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός «MEGA», καθώς τα παιδιά έφθασαν στον χώρο του Κοινοβουλίου, ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικοί να τα στοιχίζουν για να εισέλθουν, αφού πρώτα περάσουν από τα μηχανήματα x-ray. Στη διαδικασία ελέγχου εισόδου στη Βουλή, όταν περνούσε ένας 14χρονος μαθητής, ένας αστυνομικός συνειδητοποίησε ότι το παιδί οπλοφορεί.

Στη συνέχεια υπήρξε άμεση κινητοποίηση και ο μαθητής συνελήφθη, ενώ το αιχμηρό αντικείμενο κατασχέθηκε. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, το σοκ τόσο για τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά, όσο και για τους γονείς του 14χρονου ήταν πολύ μεγάλο, διότι το παιδί φέρεται να κυκλοφορούσε είτε στο σχολείο, είτε στη σχολική εκδρομή με ένα μαχαίρι στην τσέπη.

Δείτε το ρεπορτάζ: