Skip to main content

Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελλάδα από το ΑΠΘ

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, που αφορά στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελλάδα, πραγματοποιείται στις 27-28 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών Δ. Μπάτσης, το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης και της Ερευνητικής Ομάδας Πολιτικής Οικονομίας του ΑΠΘ, διοργανώνουν Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελλάδα: Μελετώντας το παρελθόν, σχεδιάζουμε το μέλλον».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Νοεμβρίου, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.00.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αλεξάνδρειoυ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες του Συνεδρίου είναι ανοιχτές για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εισηγήσεις του συνεδρίου: http://recproduction.weebly.com/

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν διαδικτυακά, μέσω live-streaming, στο σύνδεσμο https://www.auth.gr/news/conferences/19472