Skip to main content

Συνεχίζουν τη συνεργασία τους ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ελληνικό Κολλέγιο

Το Κολλέγιο θα εξακολουθεί να παρέχει για ακόμα μία χρονιά υποτροφίες για την άριστη ακαδημαϊκή μόρφωση των αθλητών του «Δικεφάλου»

Συνέχεια στη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια δίνουν φέτος ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ελληνικό Κολλέγιο με την παροχή υποτροφιών για την άριστη ακαδημαϊκή μόρφωση των αθλητών του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου στην περιοχή της Θέρμης και συναντήθηκε με την κυρία Έμυ Φουντά (Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου), αλλά και με την κυρία Ιωάννα Φουντά (εκπρόσωπο του Ελληνικού Κολλεγίου).

Τον προπονητή του «Δικεφάλου» υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κολλεγίου κ. Πέτρος Φουντάς που επεσήμανε πως... «αυτή η συνεργασία που έχουμε με χαρά με τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια είναι πολύ σημαντική και δεν μετριέται σε χρήματα...».

Ο κ. Παπαθεοδώρου με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου, επισκέφθηκε και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ (διακρίνεται σε φωτογραφία μαζί με τον κ. Νίκο Δεμερτζή...) στο οποίο προπονούνται τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ των «ασπρόμαυρων».