Skip to main content

Συνεχίζονται και σήμερα τα έργα στον Περιφερειακό - Αυξημένη κίνηση

Έργα πραγματοποιούνται μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ7 (Άγιος Παύλος, Συκιές, Επταπύργιο) ως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ8 (Τριανδρία, Κέντρο) προς ανατολικά

Για ακόμη μία μέρα συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας αυξημένη κίνηση από τον κόμβο του Επταπυργίου έως και αυτόν του Αγίου Παύλου, καθώς τα οχήματα κινούνται σε μία μόνο λωρίδα.

Σημειώνεται ότι και χθες λόγω των έργων δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ίδιο σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ήδη από χθες εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ7 (Άγιος Παύλος, Συκιές, Επταπύργιο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ8 (Τριανδρία, Κέντρο) με κατεύθυνση προς ανατολικά. Τα έργα θα ολοκληρωθούν αύριο.

Ο αποκλεισμός πραγματοποιείται από τις 6 το πρωί στην αρχή σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργείου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και από την Τετάρτη 16 Αυγούστου έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.