Skip to main content

Συνεχίζονται οι βροχές και το κρύο σε πολλές περιοχές

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι σήμερα άστατος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στα ανατολικά Ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία πιθανόν 8 μποφόρ. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια Ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα στα δυτικά (κυρίως στην Ημαθία-Πιερία) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα βροχής και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Θερμαϊκό 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 ως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 ως 13 βαθμούς Κελσίου.