Skip to main content

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη στη Μηχανιώνα

Δύο ομάδες της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν έρευνες για την 53χρονη γυναίκα τόσο εντός του ρέματος όσο και στις εκβολές στη Μηχανιώνα.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες για την 53χρονη αγνοούμενη στη Μηχανιώνα.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Συγκεκριμένα, δύο ομάδες της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν έρευνες τόσο εντός του ρέματος όσο και στις εκβολές στη Μηχανιώνα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται έρευνες και από αέρος. Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν κάτοικοι και συγγενείς της γυναίκας.

Η 53χρονη επέστρεφε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης στο σπίτι της από την εργασία της στο καζίνο όταν εγκλωβίστηκε με το όχημα της εξαιτίας της υπερχείλισης ρέματος. Γύρω στις 2 πμ τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ενημέρωσε ότι θα προσπαθήσει να βγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου και να βρει κάποιο ασφαλές μέρος.

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Ο σύζυγός της τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα της Μηχανιώνας και ανέφερε ότι αγνοείται η σύζυγός του. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο της Μηχανιώνας, χωρίς την ίδια μέσα.