Skip to main content

Με 72 μέλη γιορτάζουν πέντε χρόνια λειτουργίας τα Welcome Stores

Η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores φτάνει τα 72 καταστήματα, μετά την ένταξη στο δίκτυο 4 νέων καταστημάτων σε Πάτρα, Ρίο, Κατερίνη και Ρόδο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Γενική Συνέλευση της Welcome Stores, της ελληνικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η φετινή συνέλευση χρωματίστηκε έντονα από την επέτειο των 5 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας. Με τίτλο: «5 χρόνια μαζί», τα μέλη της οικογένειας Welcome Stores, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ενημερωθούν για την εξέλιξη αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, να γνωρίσουν και να καλωσορίσουν τα νέα μέλη.

Η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores φτάνει σήμερα τα 72 καταστήματα, μετά την ένταξη στο δίκτυο τεσσάρων νέων καταστημάτων σε Πάτρα, Ρίο, Κατερίνη και Ρόδο. H αλυσίδα επεκτείνεται στη Στερεά και Νότια Ελλάδα, διατηρεί έντονη παρουσία στη νησιωτική χώρα και διεκδικεί πλέον ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών.

«Από το Βορρά ως το Νότο και από τα περισσότερα ελληνικά νησιά, το χαμογελαστό πρόσωπο της Welcome Stores μας χαμογελά με αυτοπεποίθηση» υπογραμμίζει η συνεργατική αλυσίδα σε μήνυμά της.