Skip to main content

Συνεχίζει την επέλαση ο ΠΑΟΚ, νίκησε Πανιώνιο και πάτησε κορυφή (vid)

Τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον φέρνουν πρωτοπόρο στη βαθμολογία των πλέι οφ κέρδισε ο ΠΑΟΚ που νίκησε τον Πανιώνιο με σκόρερ τον Αθανασιάδη.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, καταφέρνοντας να υποτάξει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε με 2-0 του «Ιστορικού», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της μίνι διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος» έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του όταν στο 3' ο Σκόνδρας γύρισε την μπάλα από τα δεξιά προς τον Αθανασιάδη, με τον τελευταίο να σουτάρει στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των δοκών.

'Ο,τι δεν κατάφερε να κάνει στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, το πέτυχε στο 14' όταν μετά από ωραία συνεργασία με τον Τσίμιροτ και σουτ του Βόσνιου, η μπάλα έφτασε στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να πετύχει το 1-0, φτάνοντας έτσι τα 100 τέρματα με την φανέλα των ασπρόμαυρων.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων που κατάφεραν στο 25' να πετύχουν και 2ο τέρμα ξανά με τον Αθανασιάδη. Μετά από ωραία κίνηση και σουτ του Μακ, ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του τερματοφύλακα του Πανιωνίου και από κοντά πέτυχε το 2-0.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 60' ο Ρόμπερτ Μακ υποδέχθηκε την κάθετη πάσα του Δημήτρη Πέλκα αλλά απέτυχε να νικήσει σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο ενώ 5' αργότερα ο Μπαργκάν σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή του «Δικεφάλου» αλλά ο Γλύκος με εντυπωσιακή εκτίναξη απομάκρυνε σε κόρνερ.

Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ φτάνοντας τους 10, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό με τον οποίο ισοβαθμούσε και ο οποίος αγωνίζεται στις 20:30 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 64'), Βίτορ, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας,  Ροντρίγκες (Κοροβέσης 72'), Μακ, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 46')

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης (Βλάχος 82'), Αργυρόπουλος,  Σιώπης (Μπλέτσας 66'), Κόρμπος, Μασούρας (Πινιώτης 80'), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν