Skip to main content

Συνεχίζει απτόητος ο Ηρακλής, 2-0 τον ΝΠΣ Βόλο στο Καυτανζόγλειο (vid)

Με σκόρερ τους Τάι και Πτηνόπουλο, οι «κυανόλευκοι» υπέταξαν και τους Θεσσαλούς δείχνοντας πως δεν χάνουν το εισιτήριο της ανόδου

Το δύο στα δύο για τα μπαράζ ανόδου στη Football League έκανε ο Ηρακλής κερδίζοντας με 2-0 τον ΝΠΣ Βόλο στο Καυτανζόγλειο.

Ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ στο 29΄όταν ο Πτηνόπουλος έδωσε στον Ρόβα και αυτός με τακουνάκι βρήκε τον επερχόμενο Τάι που εκτέλεσε τον Μπουργάνη κάνοντας έτσι το 1-0.

Οι «κυανόλευκοι» κλείδωσαν τη νίκη τους στο 63΄όταν ο Τάι πάσαρε στον Πτηνόπουλο και αυτός νίκησε τον Μπουργάνη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου, Απόλλων Παραλιμνίου και Τηλυκράτης Λευκάδας έμειναν σε λευκή ισοπαλία στις Σέρρες.

Βαθμολογία

1) Ηρακλής 6

2) ΝΠΣ Βόλος 3

3) Απόλλων Παραλιμνίου 1

4) Τηλυκράτης Λευκάδας 1

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (77΄ Κωστούλας), Τάι (88΄ Ντε Σμεντ), Παπαδόπουλος (90΄+3΄ Κουρέλλας), Πτηνόπουλος (82΄ Αμαραντίδης), Ρόβας.

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Μπουργάνης ,Ντεντάκης, Πέντα, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος, Δερμητζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης.