Skip to main content

Συνεχίζει απτόητος ο Άρης, 2-0 τον Απόλλωνα στη Λάρισα

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν την 4η τους νίκη σε 5 εκτός έδρας αγώνες, παραμένουν αήττητοι και εξακολουθούν να βρίσκονται μόνοι στης κορυφή

Τη νίκη με 0-2 κατέκτησε ο Άρης εναντίον του Απόλλωνα Λάρισας στο «Αλκαζάρ» για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

H πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 18΄ο Σουλίδης σούταρε αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε τη μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Παπαζαχαρία αλλά ο διαιτητής Αντωνίου διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 35΄και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα, ο Μιλούνοβιτς έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά εκτός εστίας αλλά στο 39΄ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Ιντζόγλου βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ντούνη και αυτός προλαβαίνοντας τον Παϊτέρη πλάσαρε πετυχαίνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί από νωρίς με στόχο ένα δεύτερο γκολ αλλά οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν στο 56΄ο Καρακατσάνης βγήκε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη συνέχισε να επιτίθεται και στο 71΄έχασε μία ακόμη καλή στιγμή όταν ο Καντιμοίρης απέκρουσε με δυσκολία εκτέλεση κόρνερ ενώ στη συνέχεια το σουτ του Αγρόδημου πέρασε για λίγα μέτρα άουτ.

Στο 79΄οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου έπειτα από σέντρα του Ντούνη να περνά ελάχιστα άουτ ενώ οι Λαρισινοί άγγιξαν ξανά την ισοφάριση στο 87΄ όταν η κεφαλιά του Συράκου πέρασε δίπλα από την εστία του Καντιμοίρη.

Η τελευταία φάση της αναμέτρησης ανήκε στον Άρη που κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ όταν στο 90΄ο Διαμαντόπουλος σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγροδήμος, Μαυριάς (Χαραλαμπόπουλος 80΄), Καρακατσάνης, Σουλίδης (Συράκος 33’), Χατζής, Ιβανίδης (Κανούλας 61΄).

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (Μπαργκάν 80΄), Ντούνης (Μαραγκός 90΄), Μιλούνοβιτς (Παυλίδης 61΄), Διαμαντόπουλος.