Skip to main content

Η Νατάσα Μποφίλιου στις 22 Ιουνίου στο 1ο Φεστιβάλ Δάσους

Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Δάσους στη Θεσσαλονίκη, με την υπογραφή του ΚΘΒΕ. Το πρόγραμμα από τις 22 έως 30 Ιουνίου.

Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Δάσους στη Θεσσαλονίκη, με την υπογραφή του ΚΘΒΕ.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 22 έως 30 Ιουνίου είναι το εξής:

  • Δευτέρα 22 Ιουνίου- Νατάσσα Μποφίλιου - Καλοκαίρι 2015
  • Πέμπτη 25 & Παρασκευή 26 Ιουνίου-«Του Κουτρούλη ο γάμος» του Αλεξάνδρου Ρίζου Ραγκαβή (ΚΘΒΕ)
  • Δευτέρα 29 Ιουνίου-Θανάσης Παπακωνσταντίνου-Καλοκαίρι 2015
  • Τρίτη 30 Ιουνίου-Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία-Καλοκαίρι 2015

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από έναν χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινάει με συγκίνηση τη νέα της καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στο Θέατρο Δάσους, στην κεντρική καλοκαιρινή της συναυλία στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας –την ευαισθησία και το πάθος στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Παίζουν μαζί της οι μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Φοίβος Κουντουράκης (τύμπανα), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Σωτήρης Καστάνης (κιθάρες), Γιώργος Μπουλντής (μπάσο), Δημήτρης Κουζής (βιολί, μαντολίνο).

Την ίδια στιγμή, η κορυφαία μουσική συνάντηση του χειμώνα στη σκηνή της Ιεράς Οδού με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία που μάγεψε, αποθεώθηκε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, δίνει ραντεβού για λίγες παραστάσεις σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις-σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, συναντιούνται ξανά στη σκηνή για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!

Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους και το μοναδικό ταλέντο τους, θα μας χαρίσουν με την αστείρευτη φλόγα τους για τραγούδι, καλοκαιρινές βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει στον χρόνο, μας ξαναφέρνει στον νου γλυκιές αναμνήσεις από χρόνια ξέγνοιαστα, ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους σε μια μουσική δια δρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις. Οι τρεις τους σε αυτή τη μοναδική συνύπαρξη, θα «χαρίσουν» και θα «μοιραστούν» όσα καλά έχουν συνδεθεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και θα μας «κεράσουν» εκπλήξεις μέσα από τη φωνή της ψυχής τους.

Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από σολίστες μουσικούς που στηρίζουν και φωτίζουν με το παίξιμό τους τα τραγούδια: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο, διεύθυνση ορχήστρας), Γιώργος Μάτσι κας (μπουζούκι), Γιώργος Ρόκας (μπουζούκι), Δημήτρης Λάππας (κιθάρα, μπουζούκι), Νίκος Ζέρβας (πλήκτρα), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Κωνσταντίνος Φωτιάδης (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Πόλυς Πελέλης (μπάσο), Ντάσσο Κούρτι (ακορντεόν), Ζήσης Σκλαβουνάκης (βιολί), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Πέτρος Πελέλης (κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα).

Την πιο… «Αριστοφανική» κωμωδία του νεοελληνικού θεάτρου ανεβάζει αυτό το καλοκαίρι το ΚΘΒΕ. Το έργο «Του Κουτρούλη ο γάμος», που γράφτηκε από τον Αλέξανδρο Ρίζο Ραγκαβή στα 1843, αμέσως μετά το «μνημόνιο» με τους δανειστές εκείνης της εποχής και την επιβολή στη χώρα μας από τις Μεγάλες Δυνάμεις δυσβάστακτων όρων, που οδήγησαν στην εξέγερση της 3ης του Σεπτέμβρη, θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία και επεξεργασία κειμένων του Γιάννη Καλατζόπουλου.
Το έργο «Του Κουτρούλη ο γάμος» θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Δάσους την Πέμπτη 25 & Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 21.15.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι –τα τελευταία χρόνια– συνεργάτες του θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν απόλαυση και  στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη.

Αναλυτικά, μαζί του θα είναι οι: Ματούλα Ζαμάνη (τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, φωνή), Ανδρέας Πολυζωγό πουλος (τρομπέτα, φλικόρνο), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κώστας Παντέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Αντώνης Μαράτος (ηλεκτρικό μπάσο), Γιάννης Αντωνιάδης (κλαρίνο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (κιθάρα, τραγούδι).