Skip to main content

Συνεχίζεται η καλοκαιρία - Έως 25 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και τα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα ασθενών βροχών στο Ιόνιο αναμένονται για σήμερα. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές.  Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.