Skip to main content

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Αναμένονται βροχές στη Θεσσαλονίκη

Προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και πρακτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα Παρασκευή στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Παροδικές χιονοπτώσεις τοπικά στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί πρόσκαιρα στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα και κυρίως στα θαλάσσια και πρακτικά τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Το βράδυ θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.