Skip to main content

Συνέχεια στο θρίλερ από Κοντονή: Δεν θα γίνει ο τελικός στις 15 Μαΐου

«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού

«Απαγορευτικό» στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στις 15 Μαΐου βάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος κατέστησε σαφές πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο κ. Κοντονής, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

Το ερώτημα τώρα είναι πότε θα οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου, από τη στιγμή που οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου για να μπορέσουν οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το EURO της Γαλλίας.

Από την πλευρά του υφυπουργού θεωρούν την αναφορά διεξαγωγής του τελικού «με τους ίδιους όρους» ως απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει η ΚΕΔ ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου την ομάδα που τον συνοδεύει στα διεθνή παιχνίδια που διευθύνει, παρότι τέτοια δέσμευση έχει ληφθεί ενώπιον και της FIFA.