Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
x

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ: ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τώρα θα έχουμε τα προβλήματα καθώς θα φανεί το μέγεθος των ζημιών με τις σπασμένες σωληνώσεις, δήλωσε ο γγ Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης

Την αδυναμία των υδραυλικών να εξυπηρετήσουν το κοινό του πολεοδομικού ιστού της Θεσσαλονίκης και να ανταποκριθούν στον φόρτο των εργασιών που δημιούργησε η έντονη κακοκαιρία εξέφρασε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης Γιάννης Καραπινίδης.

«Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Τα τηλέφωνα των ειδικευμένων υδραυλικών έχουν πάρει φωτιά, 24 ώρες το 24ωρο το τελευταίο διάστημα», σημειώνει ο κ. Καραπινίδης.

Τα προβλήματα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις πάντως αναμένεται να ενταθούν από σήμερα το μεσημέρι, σημειώνει ο κ. Καραπινίδης, αποτέλεσμα της ανόδου της θερμοκρασίας.

«Τώρα θα έχουμε τα προβλήματα καθώς θα υπάρξει σχετική άνοδο της θερμοκρασίας και θα φανεί το μέγεθος των ζημιών με τις πολλές σπασμένες σωληνώσεις στα νοικοκυριά και όχι μόνο”.

Βασική συμβουλή σύμφωνα με τον κ. Καραπινίδη είναι οι ιδιοκτήτες και ένοικοι των χώρων να κλείσουν την κεντρική παροχή νερού στον χώρο «εφόσον μπορούν και όταν είναι μέσα σε κλειστό χώρο» από το σημείο σύνδεσης του εσωτερικού δικτύου με το δίκτυο της Εταιρίας Ύδρευσης.

Ταυτόχρονα, με το πέρας της περιόδου έντασης των φαινομένων, η πρώτη ενέργεια στην οποία θα πρέπει να προχωρήσει ένας ένοικος είναι «να μονωθεί κάθε σωλήνωση» για να είναι ένας χώρος προστατευμένος σε περίπτωση που «έρθει και νέο κύμα κακοκαιρίας»..
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ