Skip to main content

Συναυλία αγάπης για τον μικρό Μάριο στη μουσική σκηνή του Eightball

Συναυλία ενίσχυσης για την κάλυψη των νοσηλίων του 7χρονου Μάριου που πάσχει από υποθαλαμικό γάγγλιο γλοίωμα θα πραγματοποιηθεί στο Eightball.

Συναυλία αγάπης για τα μάτια του μικρού Μάριου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 21:00 στη μουσική σκηνή του Eightball στα Λαδάδικα. Θα εμφανιστούν συγκροτήματα και μουσικοί της πόλης ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ με τα έσοδα των εισιτηρίων να διατίθενται αποκλειστικά για τα ιατρικά έσοδα του παιδιού.

Ο 7χρονος Μάριος από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης πάσχει από υποθαλαμικό γάγγλιο γλοίωμα οπτικής οδού Grade I και λόγω υποτροπής της νόσου με ραγδαία οπτίκη επιδείνωση κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου για άμεση αντιμετώπιση.

Αρωγός στην προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων στέκεται ο σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής», δεχόμενος το τελευταίο διάστημα δωρεές στην τράπεζα Πειραιώς με στόχο να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του μικρού.

Τον τελευταίο καιρό γίνονται διάφορες εκδηλώσεις όπως η διοργάνωση φιλικού αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του Καμπανιακού και αυτούς του Άρη, μουσική βραδιά του Ελληνοαγγλικού Παιδικού Σταθμού Children's World, ραδιοφωνικό μαραθώνιο του Rockvelvet με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή της περασμένης Τετάρτης όπου διοργανώθηκε η «ημέρα για τον Μάριο» με παράλληλες εκδηλώσεις μουσικής και αθλητισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χαλάστρας.