Skip to main content

Συναντήσεις της ηγεσίας του ΣΒΒΕ με αξιωματούχους στις Βρυξέλλες

Στο επίκεντρο ο ρόλος της Β. Ελλάδος στη σταθερή ανάπτυξη της χώρας - Η Ελλάδα να μπει στις χώρες πρώτης ταχύτητας στην ΕΕ, είπε ο Αθ. Σαββάκης

Συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες, στις οποίες αναδείχθηκε ο ρόλος και η σημασία της Βόρειας Ελλάδας στη δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, με στόχο τη βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη της χώρας μας, πραγματοποίησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Αθανάσιος Σαββάκης και Γιάννης Σταύρου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ τόνισε ότι η εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής προοπτικής αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την εμπέδωση εμπιστοσύνης και σταθερότητας, που είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για να ξεπεραστεί η κρίση που ταλανίζει τη χώρα.

Αναφορικά με τις διαφαινόμενες μελλοντικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο κ. Σαββάκης υπογράμμισε ότι η χώρα μας θα πρέπει να ανήκει στις Ευρωπαϊκές χώρες της πρώτης ταχύτητας εμβαθύνοντας και διευρύνοντας τη θέση της στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Φωτογραφία: Από αριστερά οι κ.κ. Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΒΒΕ, Χρήστος Στυλιανίδης, Επίτροπος για την Ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων και Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του ΣΒΒΕ