Skip to main content

Συνάντηση του δημάρχου Βόλβης με τον πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα

Η συνάντηση του δημάρχου Βόλβης με τον Σέρβο Πρέσβη, έγινε με πρωτοβουλία του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου και πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβάλτα.

H περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών και σε άλλους τομείς, πέραν του τουριστικού αποφασίστηκε στη συνάντηση του δημάρχου Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα και φορέων της περιοχής με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Ελλάδα, Dusan Spasojevic.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβάλτα, ενώ συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, Sinisa Pavic, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κώστας Γεωργάκος και Ελευθέριος Γεωργιάδης και πλήθος δημοτών και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα διαπιστώθηκε η μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία του δήμου Βόλβης και της Σερβικής πλευράς, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός πως το μεγαλύτερο ποσοστό τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή είναι Σέρβοι.

Ο Πρέσβης συνεχάρη το δήμαρχο για τις άψογες τουριστικές υποδομές της περιοχής του, πράγμα που εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους Σέρβους τουρίστες.