Skip to main content

Συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας

Η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ, σε αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου

Την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου, από Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς, Χαλκηδόνα, Σέρρες και Χαλκιδική, προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους απέναντι στα προβλήματα του κλάδου.

Όπως επεσήμαναν μέλη της επιτροπής στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σκοπός της συνάντησης είναι να δηλώσουν «παρών» στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και που δεν αφορούν μόνο τα φορολογικό και ασφαλιστικό, αλλά και να διερευνήσουν τον τρόπο αντίδρασης τους.

Η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ, σε αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας.  

Εκπρόσωποι από τα αγροτικά μπλόκα των Ευζώνων, της Δοϊράνης, του  Προμαχώνα, των Πράσινων Φαναριών και άλλων, που στήθηκαν και πέρυσι σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, «θα συγκεντρωθούμε για να καθορίσουμε τις κινήσεις μας. Σκέψεις υπάρχουν, αλλά τις αποφάσεις θα τις λάβουμε όλοι μαζί» επισήμανε μέλος της.