Skip to main content

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους των NYT θα πραγματοποιήσει ο Τραμπ

Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι ματαίωσε τη συνάντηση επειδή οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να αλλάξουν τους όρους με τους οποίους είχε συμφωνήσει.

Ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί τελικά με δημοσιογράφους της εφημερίδας New York Times, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter. Ο κ. Τραμπ δήλωσε μάλιστα ότι ανυπομονεί για τη συνάντηση.

Νωρίτερα, πάλι μέσω Twitter, ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι ματαίωσε τη συνάντηση επειδή οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας προσπάθησαν να αλλάξουν τους όρους με τους οποίους είχε συμφωνήσει.

«Ακύρωσα τη σημερινή συνάντηση με τους προβληματικούς NYT όταν οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνάντησης άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Καθόλου ευγενικό», ανέφερε ο κ. Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter. «Ίσως να οργανωθεί νέα συνάντηση με τους ΝΥΤ. Στο μεταξύ συνεχίζουν να με καλύπτουν ανακριβώς και μ' έναν απαίσιο τόνο!», έγραψε σε άλλο tweet.

Εκπόσωπος των Times δήλωσε από την πλευρά του πως η εφημερίδα δεν γνώριζε ότι η συνάντηση είχε ματαιωθεί μέχρι την ανάρτηση του μηνύματος του Τραμπ στο twitter. Η ομάδα του κ. Τραμπ προσπάθησε να αλλάξει τους όρους της συνάντησης τη Δευτέρα, ζητώντας να είναι off the record, όμως η εφημερίδα αρνήθηκε, διευκρίνισε η εκπρόσωπος των ΝΥΤ Αϊλίν Μέρφι.