Skip to main content

Συνάντηση με Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ ζητούν βουλευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Άμεση συνάντηση ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Άμεση συνάντηση- τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη- με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ζητούν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δοθεί λύση στο οξύ πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ. Οι βουλευτές έχουν συντάξει σχετική επιστολή την οποία θα αποστείλουν στον υπουργό Υποδομών, ενώ από χθες ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας προσπαθεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ.Σπίρτζη, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν.

Σήμερα οι οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Σάββας Αναστασιάδης συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Οργανισμού προκειμένου να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες. «Δεν μπορεί να εμπαίζει ο κ. Σπίρτζης μια ολόκληρη πόλη, να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετακίνηση των Θεσσαλονικέων», τόνισε, μιλώντας στη Voria.gr ο κ. Γκιουλέκας. Όπως υπογράμμισε, «δεν είναι δυνατόν συνταξιούχοι και ασθενείς να πρέπει να χρησιμοποιούν ταξί για τις μετακινήσεις τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης επέρριψε ευθύνες στον υπουργό γι΄ αυτή την κατάσταση, επισημαίνοντας πως επί 19 μήνες αρνιόταν να συναντήσει τη διοίκηση.

Τις επόμενες ημέρες οι βουλευτές της ΝΔ θα έχουν συνάντηση και με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι συνεχίζουν εδώ και επτά μέρες την επίσχεση εργασίας.