Skip to main content

Συναγερμός για τα ανοικτά μέτωπα του Αλ Θάνι στην Ελλάδα

Kαταφθάνουν σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση στην Ελλάδα από το Κατάρ άνθρωποι του πρώην εμίρη, Αλ Θάνι, με έναν και μοναδικό στόχο...

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τρόπο διακριτικό και αθόρυβο, αυτή τη φορά, (σσ προφανώς, επειδή έχουν διδαχθεί από την εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος), καταφτάνουν σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση στην Ελλάδα από το Κατάρ άνθρωποι του πρώην εμίρη, Αλ Θάνι, με έναν και μοναδικό στόχο: Να τελειώσουν τα πολλά, ανοικτά, επενδυτικά του μέτωπα στην Ελλάδα.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, άλλη μια τέτοια αποστολή κατέφτασε μόλις προχθες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας. Μάλιστα, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πήγε να την «παραλάβει» ο ίδιος ο πρέσβης (όπως μας μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας), μάλλον θα ήταν εξαιρετικά υψηλόβαθμιη και ανάλογης σημασίας.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι το πρώτο μέτωπο, που θέλει να κλείσει ο πρώην εμίρης, είναι αυτό της επένδυσης στην Ζάκυνθο, όπου αγοράζει μια μαγευτική παραλία («Ναυάγιο»). Εκεί, ως γνωστόν, υπάρχει δικαστική εμπλοκή, στην οποία εμπλέκονται τοπικοί άρχοντες, δημόσιες υπηρεσίες, απλοί πολίτες και όχι μόνο, με άγνωστο προς το παρόν αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό «άνοιγμα» του Αλ Θάνι στη χώρα μας. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έφτασε ακόμα και στο σημείο να ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρέμβαση Ελληνα κυβερνητικού αξιωματούχου, που είε επισκεφθεί τη χώρα του, πρόσφατα, για να δοθεί μια κάποια λύση, σε αυτά.