Skip to main content

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών από μέλη του ΠΑΜΕ

Οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν τις εισόδους του κτιρίου και κρέμασαν πανό ενώ δήλωσαν ότι δεν έχουν πρόθεση να αποχωρήσουν πριν από το μεσημέρι .

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ και σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν τις εισόδους του κτιρίου και κρέμασαν πανό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

«Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούν τον αποκλεισμό δεν έχουν πρόθεση να αποχωρήσουν πριν από το μεσημέρι και καλούν σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 17 Μαΐου και στο συλλαλητήριο την ίδια μέρα στις 9 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.