Skip to main content

Σοκ: Κατέρρευσε μεγάλο μέρος του Makedonia Palace! (φωτο + video)

Εικόνες καταστροφής στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης - Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική.

Σοκ προκαλούν από το πρωί οι εικόνες  στο Makedonia Palace ένα μεγάλο μέρος του οποίου καταστράφηκε από λανθασμένο υπολογισμό χειριστή μηχανήματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ως γνωστόν, τους τελευταίους τρεις μήνες το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έχει κλείσει τις πύλες του καθώς βρίσκεται σε φάση προγράμματος ολικής ανακαίνισης (REMAKE project), το οποίο σύντομα ολοκληρώνεται. Όλα πήγαιναν καλά, ώσπου, σήμερα, νωρίς το πρωί, και ενώ οι εργασίες ανακατασκευής συνεχίζονταν κανονικά, συνέβη ένα απρόοπτο όσο και απίστευτο γεγονός.

Ένας από τους χειριστές ειδικού κρουστικού μηχανήματος έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του μηχανήματος με αποτέλεσμα να ρίξει κομβικές δοκούς που συμβάλλουν στην στατικότητα του κτιρίου. Τη στιγμή εκείνη, άρχισε να γκρεμίζεται σαν χάρτινος πύργος ένα μεγάλο κομμάτι των επάνω ορόφων στην αριστερή πτέρυγα του ξενοδοχείου. Από το ατυχές γεγονός, ευτυχώς, δεν προήλθε ευτυχώς κανένας τραυματισμός, ενώ αμέσως έσπευσε εκεί η Πυροσβεστική.

Το ασυνήθιστο περιστατικό κατέγραψε σε video με το κινητό του ένας περαστικός που έκανε jogging στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο περαστικός παρακολουθούσε σοκαρισμένος, καθώς εκτυλισσόταν η καταστροφή μέρους του κτιρίου μπροστά στα μάτια του. Κατάφερε, ωστόσο, να καταγράψει το γεγονός και να το μοιραστεί μαζί μας.

«Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Πραγματικά δεν έχουμε λόγια να το περιγράψουμε. Ευτυχώς, δεν είχαμε κανένα τραυματισμό από το ατύχημα», ανέφεραν στελέχη του ξενοδοχείου.

Στέλεχος του Makedonia Palace σχολίασε ότι «το συγκεκριμένο συμβάν δεν θα μας εμποδίσει να ανοίξουμε το ανακαινισμένο μας ξενοδοχείο στις 29 Απριλίου. Θα έχουμε επανορθώσει και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα».

Τα τεχνικά συνεργεία που ασχολούνται με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, αφού εξασφάλισαν ότι ο χώρος είναι πια ασφαλής, έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν πυρετωδώς για να διορθώσουν τις... ζημιές. 

Καλή Πρωταπριλιά, λοιπόν, και ραντεβού στις 29 Απρίλιου για να απολαύσουμε στο Grand Opening το νέο, ανακαινισμένο MAKEDONIA PALACE.