Skip to main content

Σίμτσακ: Περιμένουμε όλη τη χρονιά αυτή τη σειρά των αγώνων

«Έχει αποδεδειχθεί πολλές φορές ότι σε κρίσιμα παιχνίδια το γεμάτο Αλεξάνδρειο σπρώχνει την ομάδα», δήλωσε ο σέντερ των «κιτρινόμαυρων»

Στη διαφορά των αγώνων του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play-off του πρωταθλήματος έναντι των δύο της κανονικής διάρκειας στάθηκε με δηλώσεις του, ο Βασίλης Σίμτσακ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέντερ των «κιτρινόμαυρων»:

«Είναι παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη χρονιά. Δεν αλλάζει κάτι σε εμάς το ότι παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Στόχος είναι να περάσουμε και να προχωρήσουμε play-off».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί για τη νίκη: «Οδηγός μας είναι το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπλο μας είναι η άμυνα. Αν παίξουμε καλή άμυνα έχουμε άλλη ψυχολογία και πιο καθαρή σκέψη στην επίθεση και μπαίνουν πιο εύκολα τα καλάθια».

Για το αν είναι ένα έξτρα κίνητρο οι δυο ήττες από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο: «Διαφορετικά τα ματς από αυτά της κανονική περιόδου. Αλλάξαμε και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Αυτές τις δυο εβδομάδες προετοιμαζόμαστε έντονα για τα παιχνίδια αυτά και θέλουμε οπωσδήποτε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση».

Για το πλεονέκτημα έδρας που έχει ο Άρης: «Με γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τους αντιπάλους. Έχει αποδεδειχθεί πολλές φορές ότι σε κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη το γεμάτο Αλεξάνδρειο σπρώχνει την ομάδα. Ειδικά όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας».