Skip to main content

Συμπλοκή ατόμων και καταδίωξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτο+vid)

Ομάδες ατόμων με δύο αυτοκίνητα αλληλοκαταδιώκονταν σχεδόν στη... μισή πόλη, ενώ συγκρούονταν και μεταξύ τους - Προκάλεσαν επεισόδιο στην Αγ. Πάντων

Αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκλήθηκε λίγο μετά τις 12:00 σήμερα, όταν δύο ομάδες ατόμων, με τα αυτοκίνητά τους, άρχισαν να αλληλοκαταδιώκονται από τη δυτική είσοδο της πόλης και σε όλη την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος των Αγίων Πάντων, για προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα προκάλεσε σύγκρουση με άλλο, της έτερης ομάδας ατόμων, στο ύψος του Grand Hotel. Κατόπιν, η καταδίωξη του ενός οχήματος από το άλλο συνεχίστηκε σε όλη τη Μοναστηρίου, για να καταλήξει στη συμβολή των οδών, Βιτσίου και Αγίων Πάντων, κοντά στον σταθμό του ΟΣΕ.

Εκεί στη διασταύρωση, οι άνδρες του ενός οχήματος κατέβηκαν και άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια του άλλου οχήματος, με αποτέλεσμα να εξέλθουν και οι υπόλοιποι από αυτό.

Τότε ξεκίνησαν έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ τους: βρίζονταν και απειλούσαν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, ένας από τους εμπλεκόμενους κρατούσε λοστό, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, ανέφεραν ότι κάποιος είχε και σουγιά.

Μόλις έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, κάποια από τα άτομα άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν, ωστόσο συνελήφθησαν. Το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τις πινακίδες από τα δύο οχήματα, στα οποία υπήρχαν εμφανή σημάδια σύγκρουσης.

Λόγω του περιστατικού, στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.