Skip to main content

Σιμόπουλος: Οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια για τα έργα του μετρό

Τα ερωτήματα που έθεσα παραμένουν αναπάντητα από τους καθ' ύλην αρμόδιους, αναφέρει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων.

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ δίνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος, με ανάρτησή του, είχε κάνει λόγο για «φίμωση» της TV100 για σε σχέση με το Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως ανέφερε, υπάρχει μονόπλευρη ενημέρωση που απηχεί μόνο στην άποψη της κυβέρνησης.

Στην καταγγελία του κ. Σιμόπουλου παρενέβη ήδη η ΕΣΗΕΜ-Θ, το ΔΣ της οποίας την χαρακτήρισε εξωθεσμική και απαράδκετη παρέμβαση στο δημοσιογραφικό έργο των εργαζομένων στην Δημοτική Τηλεόραση (δείτε εδώ).

«Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ με κατηγορεί και με "αποδοκιμάζει" για την πρωινή μου ανάρτηση σχετικά με το Μετρό Θεσσαλονίκης και τις ευθύνες της κυβέρνησης και του Μπουτάρη. Τα ερωτήματα που έθεσα παραμένουν ωστόσο αναπάντητα από τους καθ' ύλην αρμόδιους», αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος

Κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ. Οι συμπολίτες μας δικαιούνται να γνωρίζουν για την ασφυκτική ταλαιπωρία που θα υποστούν και τις υπέρογκες δαπάνες που χωρίς λόγο θα πληρώσουν. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και υπάρχουν υπεύθυνοι».

Ανακοίνωση για την καταγγελία Σιμόπουλου εξέδωσαν και οι δημοσιογράφοι της TV100, αναφέροντας πως πρόκειται για ανυπόστατη και υβριστική δήλωση (δείτε εδώ).