Skip to main content

Σιμόπουλος: «Σανός» για τους πολίτες το βαγόνι του μετρό στην 82η ΔΕΘ

Η Αττικό Μετρό δεν έχει συμφωνήσει με τον ανάδοχο για τις ακριβείς προδιαγραφές των συρμών που θα ανταποκρίνονται στη σύμβαση, λέει ο κ. Σιμόπουλος.

Κριτική στην παρουσίαση ενός βαγονιού του μετρό στην 82η ΔΕΘ άσκησε σε τοποθέτησή του ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

«Η Αττικό Μετρό θα παρουσιάσει φέτος στη ΔΕΘ ένα βαγόνι από το Μετρό Θεσσαλονίκης (στη περσινή παρουσίασε ένα άλλο που δεν είχε καμία σχέση με τη πραγματικότητα)», ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος και πρόσθεσε:

«Πληροφορούμαι, όμως, ότι ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον ανάδοχο για τις ακριβείς προδιαγραφές των συρμών που θα ανταποκρίνονται ταυτόχρονα και στη σύμβαση».

«Τι θα παρουσιάσει; Σίγουρα κάτι πού θα είναι σανός για τους πολίτες, αλλά θα μπορέσει να το επισκεφθεί ο κ.Πρωθυπουργός και να πανηγυρίσει», τόνισε ο κ. Σιμόπουλος και κατέληξε:

«Μήπως το 21 θα είναι Κυβέρνηση; Βέβαια, είναι ικανοί κάπου στα τέλη του 18 να φέρουν κάτι να το δοκιμάσουν και να ισχυρισθούν ότι το έργο ολοκληρώθηκε.

Μην ξεχάσω να ρωτήσω τέλος τι γίνεται με τη Βενιζέλου, την Αγία Σοφία και τη γραμμή Συντριβάνι-Σιδηροδρομικός Σταθμός;».