Skip to main content

Συμμετοχή του Μακεδονία Παλλάς στον καθαρισμό του Θερμαϊκού

Η εταιρεία Μακεδονία Παλλάς ΑΕ συμβάλει στην ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου.

Μια ακόμη σημαντική σύμβαση οικονομικής υποστήριξης του προγράμματος «Επιφανειακός Καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου» υπογράφηκε σήμερα στο Διοικητήριο, με το συντονισμό της υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ανάμεσα στη North Aegean και την Μακεδονία Παλλάς ΑΕ.

Η εταιρεία Μακεδονία Παλλάς θα συμβάλει στην ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου, το οποίο γίνεται εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση από χορηγούς και υπό το συντονισμό του ΥΜΑΘ.

Η κα Άντυ Παναγιωτίδου, υπεύθυνη του τμήματος marketing της εταιρείας Μακεδονία Παλλάς ΑΕ, δήλωσε κατά τη συνάντησή της με την υφυπουργό: «Εκ μέρους της διοίκησης του Μακεδονία Παλλάς, ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συμμετάσχουμε στο πολύτιμο έργο του καθαρισμού του Θερμαϊκού. Το ξενοδοχείο μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη, με τον Θερμαϊκό και την Παραλία της Θεσσαλονίκης, και φυσικά ως κοινωνικά υπεύθυνη επιχείρηση, θεώρησε τιμή αλλά και καθήκον τη συμμετοχή του στην προσπάθεια».

Η κ. Τσαρουχά δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: «Με τη χορηγία της, η εταιρεία δείχνει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και αναδεικνύει το νέο πολιτικό ήθος συνεργασίας ανάμεσα στους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς που δημιουργείται στις μέρες μας, ένα ήθος καθοριστικό για την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας μας σε όλους τους τομείς. Η σημερινή συνάντηση ενισχύει την πεποίθησή μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και η Πολιτεία μπορούν να συνεργάζονται σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλα τα πεδία της κοινωνικής ζωής. Ευελπιστώ ότι το παράδειγμα της Μακεδονία Παλλάς Α.Ε. θα ακολουθηθεί και από άλλους αντίστοιχους φορείς, για να καλυφθούν αντίστοιχες ανάγκες».