Skip to main content

Συμφωνία ΔΕΘ-Helexpo με μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Κίνας

Συμφωνία συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Κίνας, την έκθεση της Καντόνας, υπέγραψε ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ-Helexpo.

Συμφωνία συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Κίνας, την έκθεση της Καντόνας, υπέγραψε ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ-Helexpo.

Η συγκεκριμένη συμφωνία εντάσσει την ΔΕΘ-Helexpo στο πρόγραμμα Media Resource Exchange Program, το οποίο αναπτύσσει η έκθεση της Καντόνας και αποτελεί ουσιαστικά μία πλατφόρμα υπηρεσιών προβολής και επικοινωνίας, που δίνει πρόσβαση σε ένα κοινό 210.000 επιχειρήσεων διεθνώς, 24.000 εταιρειών από την Κίνα και δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με την αχανή αγορά της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη δυνατότητα αμφίδρομης παρουσίας των δύο φορέων στα διαδικτυακά μέσα, καθώς και στα social media που διαθέτουν η ΔΕΘ-Helexpo και η έκθεση της Καντόνας.

Παράλληλα, η ΔΕΘ-Helexpo θα μπορεί να παρουσιάσει τις δραστηριότητες της κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Καντόνας, να οργανώσει σχετική παράλληλη εκδήλωση, ενώ προβλέπονται και ειδικά κίνητρα σε περίπτωση που πελάτες της γίνουν εκθέτες στην κινέζικη έκθεση.

Η έκθεση της Καντόνας (China Import and Export Fair) είναι μία γενική εμπορική διοργάνωση, στην οποία παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες σχεδόν από όλους τους κλάδους της οικονομίας, ενώ πραγματοποιείται δύο φορές κάθε χρόνο, με την επόμενη διοργάνωση να τοποθετείται χρονικά από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου του 2015.

Στην τελευταία διοργάνωση της, που ήταν η 117η, ο εκθεσιακός χώρος έφτασε τα 1,18 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και οι εκθέτες τους 24.713, ενώ οι διεθνείς εμπορικοί επισκέπτες τους 184.801.