Skip to main content

Σε εξέλιξη το «Stampfestival V.I.P» στη Θεσσαλονίκη

Το φεστιβάλ διαρκεί μέχρι τις 7 Ιουλίου και φιλοξενείται στη στοά του Αγίου Μηνά - Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και πάρτι.

Σε εξέλιξη από χθες είναι στη Θεσσαλονίκη το «Stampfestival V.I.P» (video, image, picture) το οποίο φιλοξενείται στη στοά του Αγίου Μηνά.

Το «Stampfestival V.I.P» αποτελεί διοργάνωση του Δήμου που στηρίζεται στην ιδέα της επανάχρησης νεκρών, κλειστών, ανεκμετάλλευτων χώρων και περιοχών, προβάλλοντας νέες δημιουργικές προτάσεις και καλλιτεχνικά project και προσφέροντας χώρο έκφρασης και πειραματισμών σε δημοτικές ομάδες και άτομα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, συμμετέχουν καλλιτέχνες από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας ενώ πραγματοποιούνται ομιλίες γύρω από τις νέες τεχνολογίες, εργαστήρια αναφορικά με το video art αλλά και πάρτι.

«Η διοργάνωση δοκιμάζει με το φετινό πρόγραμμα τη σχέση των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας σε χώρους που διατηρούν τα ίχνη μιας παρηκμασμένης εμπορικής δραστηριότητας» τονίζει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τεχνών, Έλλη Χρυσίδου.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν στις δράσεις χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το «Stampfestival V.I.P» ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή 7 Ιουλίου.