Σάββατο 26 Μαΐου 2018
x

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο πρώην πρωθυπουργός με το ΚΙΔΗΣΟ εντάσσονται αλλά αυτόνομα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Το Σάββατο η συνάντηση με πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθούν σήμερα στο γραφείο της κ. Γεννηματά στη Βουλή, στις 3 μ.μ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για συμπόρευση στις προσεχείς εκλογές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ.

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο.

Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας σημειωθεί ότι το Σάββατο παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ