Skip to main content

Σήμερα το φιλικό ΠΑΟΚ - Εθνική 2004 για την ευχή του Χρυσοβαλάντη

Απόψε στις 19:00 εκπληρώνεται η ευχή του 16χρονου Χρυσοβαλάντη να παρακολουθήσει μία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος 2004.

Απόψε στις 19:00, στο γήπεδο της Τούμπας, εκπληρώνεται η ευχή του 16χρονου Χρυσοβαλάντη να παρακολουθήσει μία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος Πρωταθλήτριας 2004.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του Χρυσοβαλάντη, ανέλαβαν αυτή τη σοβαρή και δύσκολη αποστολή να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ευχή. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Η πραγματοποίηση της Ευχής απαιτούσε τη συμβολή πολλών διαφορετικών φορέων και εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανταποκρίθηκαν ένθερμα και οι άσσοι των θριαμβευτών του EURO 2004, καθώς επίσης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Θα ήθελα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής EURO 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο», ήταν η ευχή του 16χρονου Χρυσοβαλάντη.