Skip to main content

Σήμερα ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Sail for Pink - Δείτε το πρόγραμμα

Ο αγώνας Sail for Pink έχει ως στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.

Σήμερα πραγματοποιείται ο αγώνας Sail for Pink με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.

Με το σύνθημα «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ» και με σύμβολο τη καθιερωμένη πλέον γοργόνα, το 6ο Sail for Pink θα στηρίξει και φέτος σημαντικές δράσεις και Προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

«Σας καλούμε να συμμετέχετε στον ιστιοπλοϊκό αγώνα, στον «Αγώνα Ζωής» (running) και στην «Πορεία Ελπίδας» (περπάτημα) καθώς και στις εκδηλώσεις στεριάς για να προβάλλουμε όλοι μαζί την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και τη συμπαράσταση μας στις γυναίκες που νοσούν ή νόσησαν», σημειώνουν οι διοργανωτές 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAIL FOR PINK 2018

Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου 
9:00-14:00

«ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ» ΤΡΕΞΙΜΟ
10.00 π.μ.: Τρέξιμο 6χλμ με εκκίνηση από το Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεύθυνση το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό πίσω στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ
11:00-12:00 ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Δρώμενα εξέδρας, δράσεις για παιδιά από τo CatWalk - Δημιουργία Τέχνη Πολιτισμός, περίπτερα ενημέρωσης και δειγματοδιανομές!
Zumba από το γυμναστήριο Fitness Fun Ladies κέντρου , Αλματάκια Ζωής - Μαμά σ'αγαπώ και σε προσέχω, παρουσίαση χορευτικού mambo από τις survivors με την καθοδήγηση της σχολής χορού Asters, Μηνύματα ελπίδας από τις survivors 

«ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
12.00 μ.μ.: Πορεία 3 χλμ με εκκίνηση από το Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμό στο Μέγαρο Μουσικής. 

Στον τερματισμό θα υπάρχει καμβάς ευχών καθώς και εξοπλισμένο περίπτερο όπου θα μπορείς να κουρευτείς και να χαρίσεις την κοτσίδα σου!
Η εκκίνηση της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα γίνει υπό τους ήχους των Batala Salonica