Skip to main content

Σήμερα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Άνω Πόλη

Η εκδήλωση της φωταγώγησης του δέντρου στην πλατεία Κουλέ Καφέ θα συνοδευτεί από κρασί και κεράσματα, προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.

Η καθιερωμένη εκδήλωση της μελωδικής φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Κουλέ Καφέ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, από την 3η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης.

Τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Άνω Πόλης θα ψάλλουν τα κάλαντα και θα ερμηνεύσουν γνώστες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά τραγούδια των ημερών, ανοίγοντας τον κύκλο της εορταστικής περιόδου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει ο αρχιμουσικός Παναγιώτης Διαμαντής.

Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Κουλέ Καφέ θα συνοδευτεί από κρασί και κεράσματα, προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.

Ακολουθεί η πανηγυρική Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μουσικών συνόλων του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν.Παναγίας Λαοδηγήτριας (Αισχύλου 17).